Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Velp / 2017 / Kennismakings- week Velp 2017

Kennismakings- week Velp 2017

 

Begin jij volgend jaar aan een opleiding bij Helicon MBO Velp? Dan start je je schoolcarrière met een Kennismakingsweek (KMW)! Van dinsdag 29 augustus 2017 t/m donderdag 31 augustus 2017 gaan we met alle eerstejaars naar Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het is een verplicht onderdeel van het onderwijsprogramma, maar schrijf je even in, zodat we weten wie er aanwezig is! (Degene die niet aanwezig zijn op de KMW, dienen naar school te komen).

 

Het programma is als volgt:

Dinsdag 30 augustus:

10.00 uur:         Start op school. Vandaag krijg je een introductie over je opleiding, maak je kennis met docenten en medeleerlingen en word je rondgeleid door het gebouw.

16.30 uur:         In de middag vertrekken we met de bus naar Markant Outdoor Centrum, Gildeweg 7, Braamt.

17.15 uur:         We eten een warme maaltijd en daarna volgt een overnachting in groepstenten. In de avond staan activiteiten gepland om elkaar beter te leren kennen.

 

Woensdag 31 augustus:

08.30                We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt.

10.00 uur:         De tweede dag staat in het teken van ‘Outdoor’. Survivallen, teambuildingsactiviteiten en sport.

18.00 uur:         Na de warme maaltijd wordt een ontspannen avondprogramma gepland én overnachten we in de groepstenten.

 

Donderdag 1 september:
10.00 uur:         Na het ontbijt start de ‘Vakdag’. De activiteiten staan in het  teken van de inhoud van jouw opleiding.

16:00 uur:         Om 4 uur checken we uit. Je ouders zijn van harte welkom je op te komen halen. Ze kunnen dan vast kennismaken met jouw mentor onder het genot van een kopje koffie.

ARE YOU IN?

De Kennismakingsweek is een verplicht onderdeel van het onderwijsprogramma. MBO Velp verzorgt de overnachtingen, activiteiten en maaltijden voor een onkostenvergoeding van €80,-.

Je kunt je inschrijven via deze link. 


Uitgelicht


Zoeken