Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Velp / 2017 / Winterbelevings week Helicon 2017

Winterbelevings week Helicon 2017

 

Leerlingen van Outdoor & Adventure (nu: Outdoor en recreatie) MBO Geldermalsen, MBO Helmond en MBO Velp reisden af naar Oostenrijk (Zillertal) voor een praktijkleerweek in de Alpen.

De Winterbelevingsweek, georganiseerd door de drie vestigingen van Helicon en in samenwerking met Snowcompany, was fun, maar ook zeker hard werken en veel leren!

Leerling Tom (2e jaars- leerling MBO Velp) vertelt: ‘’ Het was een geweldige week! Je kon aan het begin van de week kiezen tussen snowboarden en skiën. Ik koos voor het skiën. Daarna werden we ingedeeld in 3 groepen met ieder een eigen instructeur: beginners, semi gevorderd en gevorderd.  Met de groep ging je aan de slag om je eigen vaardigheden te verbeteren, maar je kreeg ook theorie over didactiek en instructie over hoe je les geeft aan beginnende groepen skiërs/snowboarders. In de avond hadden we ook nog les. Over materiaalwax, materiaalkennis en didactiek. Dat was leuk en je leert er erg veel van. Als de ski week volgend jaar weer is dan ga ik zeker mee! ‘’

 

Winterbelevingsweek 

Wil je meer foto's van de skiweek zien? Kijk op de Facebookpagina van MBO Geldermalsen!


Uitgelicht


Zoeken