Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Tilburg / Wanneer kom jij meelopen?

Wanneer kom jij meelopen?

Helicon MBO Tilburg

De beste manier om een opleiding te leren kennen is een dagje meelopen! Ben je benieuwd naar de opleiding Stad en mens met richtingen Vrije tijd, Stad en wijk, Water en energie en Lifestyle? Meld je vandaag nog aan voor een meeloop-dag!

Kom een dagje meelopen

In de tweede periode nodigen we je graag uit een dag mee te lopen met de eerstejaars leerlingen. Ze zijn dan helemaal gewend op hun nieuwe opleiding en laten je graag zien hoe het er bij Helicon MBO Tilburg aan toe gaat. Een meeloop-dag start om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Je volgt het normale lesrooster, waarop algemene vakken, managementlessen, expertlessen en projecturen kunnen staan. We koppelen je altijd aan een mbo-leerling. Hij of zij is je buddy voor die dag, zodat je precies weet hoe laat de les begint, in welk lokaal je moet zijn en je in de pauzes gezellig mee kunt pauzeren. Meld je vandaag nog aan voor één van onze meeloop-dagen

Helicon Tilburg gaat verhuizen

Vanaf januari 2018 vind je Helicon MBO Tilburg aan de Spoorlaan. Het nieuwe schoolgebouw zit op nummer 21 (op de eerste etage) en dat is echt vlakbij het Centraal Station. De meeloop-dagen van november en december zijn nog in het oude pand (Loundonstraat 2). De meeloop-dagen in januari zijn in het nieuwe pand (Spoorlaan 21).


Uitgelicht


Zoeken