Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Tilburg / BLOG: Eat, Sleep, Train, Repeat

BLOG: Eat, Sleep, Train, Repeat

Helicon MBO Tilburg

De eerstejaars Stad en mens van Helicon MBO Tilburg kregen de opdracht een blog te schrijven voor Lifestyle. De komende maanden publiceren we aantal van deze blogs, omdat ze verrassen, inspireren en gewoonweg leuk zijn om te lezen. Deze maand de blog van Romy waar ze haar favoriete bloggers voorstelt en goede tips geeft voor het schrijven van een blog.

Lifestyle blog by Romy

Wat zijn jouw favoriete bloggers? Ik volg vlogster Monica Geuze. Ik vind het leuker om een vlogger te volgen omdat ze juist veel filmpjes posten i.p.v. teksten schrijven en die publiceren. Ook volg ik health blogger Kayla Itsines. Ik heb haar gezonde lifestyles tips nog niet uitgevoerd, maar ze inspireert me wel. Tot slot vlog ik #fitmetiris. Het spreekt eigenlijk al voor zichzelf. Ze blogt over gezond eten en een healthy lifestyle. Meer weten over mijn favoriete bloggers? Check mijn blog!

10 tips voor het schrijven van een blog

Tijdens mijn onderzoek over het schrijven van een blog heb ik een aantal goede tips gevonden die ik graag me jullie deel. Zo is het belangrijk om een pakkende titel te verzinnen. Ook moet je schrijven alsof je praat omdat dit je volgers aanspreekt. En maak jezelf zichtbaar op social media zoals Instagram! Benieuwd naar de rest van de tips? Check mijn blog!


Uitgelicht


Zoeken