Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Tilburg / ContourdeTwern wint Helicon BedrijfsTopper

ContourdeTwern wint Helicon BedrijfsTopper

Beste stagebedrijf 2016-2017

Op maandag 16 januari vond de feestelijke prijsuitreiking van de Helicon BedrijfsTopper plaats bij het Duvelhok in Tilburg. Aan het eind van een interactieve middag over duurzaamheid en ondernemen werd de award uitgereikt aan ContourdeTwern. Susanne van Gemert en Amber Voogd, tweedejaars leerlingen Helicon MBO Tilburg, nomineerden hun stagebedrijf.

ContourdeTwern wint BedrijfsTopper

Amber nomineerde haar stagebedrijf omdat “ContourdeTwern continu bezig is met bewoners en de leefbaarheid in de wijk. Hoe willen mensen het liefst wonen en hoe kunnen wij ons steentje daaraan bijdragen. Dat spreekt me ontzettend aan. Wat ik over vijf jaar nog weet van deze stage? De interactieve wijkgesprekken blijven me het meest bij”. ContourdeTwern wint de titel omdat ze hun stagiaires actief betrekken en meedenken over een passende opdracht. Ook is er sprake van goede stagebegeleiding en worden de stagiaires echt gezien door de organisatie. Stagebegeleidster Joy’s plaatste na afloop een mooi bericht op Facebook “Vandaag samen met onze collega's van Wijkcentrum 't Sant ContourdeTwern de Helicon MBO Tilburg Bedrijfstopper gewonnen. Vorig jaar waren we ook genomineerd, maar nu dus BINGO! Kei leuk om deze waardering van onze top stagiaires Amber en Susanne te krijgen! En dan zeggen we... WHOOP WHOOP”.

Helicon BedrijfsTopper

Jaarlijks organiseert Helicon MBO Tilburg deze unieke verkiezing voor al haar stagebedrijven in Tilburg e.o. Bijzonder aan de verkiezing is de grote invloed van leerlingen. Zij bepaalden namelijk welke bedrijven genomineerd werden voor de titel. Meer dan terecht zijn de nominaties voor Outrex, Tiwos, Maton Groep, ContourdeTwern, Ut Rooi Bietje en de Brabantse Milieufederatie.

WinnaarBedrijfsTopper


Uitgelicht


Zoeken