Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Tilburg / Meer weten?

Meer weten?

Leuk dat je interesse hebt om kennis te maken met de opleidingsrichting Stad en mens en bijbehorende specialisaties Vrije tijd, Stad en wijk, Water en energie, Lifestyle. Bij Helicon MBO Tilburg vinden we het belangrijk dat jij je nieuwe opleiding goed leert kennen. Daarom organiseren we verschillende open dagen en infoavonden waarvoor we je van harte uitnodigen. Daarnaast kun je deelnemen aan een workshopmiddag of meeloopdag. Hiervoor kun je jezelf aanmelden via meelopen.helicon.nl

Kennismaken bij Helicon MBO Tilburg

Een aantal keer per jaar organiseren we een workshop waarbij je kennis kunt maken met de verschillende specialisaties . Ook ontmoet je andere leerlingen die misschien de opleiding gaan doen volgend schooljaar. Eén van onze expert docenten geeft uitleg over onze school en de expertlessen. Ook ga je zelf ontdekken welke aspecten er allemaal bij de opleiding horen en wat je er mee kunt.

Meelopen bij Helicon MBO Tilburg

Wil je liever een dag meelopen? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de verschillende lessen, docenten en natuurlijk de leerlingen. Aan het begin van de dag koppelen we je aan een mbo-leerling die jouw buddy is voor de rest van de dag. Hij of zij maakt je wegwijs in de school, geeft uitleg over de projecten en lessen en neemt je mee in de pauze.

 
Uitgelicht


Zoeken