Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Nijmegen / 09 / Maandag 2 oktober: Grand Prix van Nijmegen!

Maandag 2 oktober: Grand Prix van Nijmegen!

Helicon MBO Nijmegen daagt jongeren én alle andere geïnteresseerden uit om tijdens de Nationale Onderwijsweek in Nijmegen, op maandag 2 oktober van 15.00 tot 19.00 uur, langs te komen bij de Grand Prix van Nijmegen! Met professionele grasmaaierraces, een grasmaaier behendigheidsparcours (waarbij leuke prijzen te winnen zijn), challenges van bedrijven, foodtrucks en meer! Ontdek hoe leuk de groene sector is tijdens dit Vol G(r)as Festival!

 

Nijmegen is Onderwijsstad 2017/2018

Onze stad Nijmegen is per 1 oktober een jaar lang Nationale Onderwijsstad. Dit jaar wordt ingeluid met de Nationale Onderwijsweek: de eerste week van oktober. Dé week waarin we – dit jaar in Nijmegen - de kracht en pracht van het onderwijs vieren. Maandag 2 oktober staat in het teken van de verbinding tussen arbeidsmarkt en onderwijs. Daarom organiseren wij én ROC Nijmegen deze dag verschillende activiteiten om te laten zien hoe leuk het mbo is. Tijdens de Grand Prix van Nijmegen bij Helicon MBO Nijmegen kunnen jongeren (en alle andere geïnteresseerden) op een ontspannen en leuke manier kennis kunnen maken met beroepen, bedrijven en opleidingen binnen de sector Tuin- en landschap.

Verschillende opleidingen van ROC Nijmegen organiseren deze middag (van 14.00 - 17.00 uur) hun kwalificatiewedstrijden van de Skills Heroes vakwedstrijden. Daarnaast is er op de 2 locaties (Heijendaalsweg en Campusbaan) nog van alles meer te beleven. Met een speciale bus kun je tussen de verschillende locaties reizen.

Ben jij erbij op maandag 2 oktober?
Leuk! Je bent welkom van 15.00 tot 19.00 uur, de entree is gratis. Houd de Facebookpagina in de gaten voor extra info. Het belooft een erg leuke middag te worden!Afbeelding Grand Prix van Nijmegen 

 

 


Uitgelicht


Zoeken