Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Nijmegen / Workshops Stad en mens (nieuw in Nijmegen!)

Workshops Stad en mens (nieuw in Nijmegen!)

Wil jij jouw kennis gebruiken om wonen, werken en verblijven in wijken en steden fijner te maken? Dan is Stad en mens iets voor jou! Bij deze nieuwe opleidingsrichting bij Helicon Nijmegen zet je jouw talenten in voor een leefbare, gezonde, groene en duurzame omgeving! Meer weten? Kom naar onze workshopmiddag op dinsdag 28 maart a.s. (te vergelijken met meeloopdagen). De middag begint om 13.30 en duurt tot 16.30 uur, het belooft weer erg leuk te worden! Inschrijven is mogelijk via onze website. 

Over Stad en mens

De opleidingsrichting Stad en mens start met een breed eerste jaar waarna jij je in 2 jaar gaat specialiseren richting Vrije tijd, Stad en wijk, Water en energie of Lifestyle. 

  • Vrije tijd: jij weet straks alles over het organiseren van evenementen, festivals en andere activiteiten op bijvoorbeeld een vakantie- en recreatiepark.
  • Stad en wijk: dagelijks zijn medewerkers van gemeentes bezig met projecten die de leefbaarheid van woonwijken verbeteren. Straks ben jij er daar een van!
  • Water en energie: na de opleiding ben jij een professional op het gebied van moderne energiebronnen en waterbesparingen en adviseer je daarover.
  • Lifestyle: gezonde voeding en voldoende bewegen zijn ontzettend belangrijk voor het welzijn van mensen. Als medewerker van een gezondheidscentrum, welzijnsorganisatie of biologische winkel help je mensen om op een gezonde manier te leven.

Schrijf je in voor de Stad en mens workshop op dinsdag 28 maart

Wil jij weten wat je allemaal leert bij deze opleidingsrichting? En vind je het leuk om aan de slag te gaan met opdrachten van bijvoorbeeld de Vierdaagsefeesten? Kom dan naar onze workshopmiddag op dinsdag 28 maart a.s.! Je kunt dan ook al je vragen stellen. Wil jij erbij zijn? Meld je aan via onze meeloopdagen & workshops (kies bij interessegebied voor ‘stad en mens’ en bij locatie voor ‘Helicon MBO Nijmegen’).

 

Hopelijk tot ziens bij ons op school!

 

 


Uitgelicht


Zoeken