Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Nijmegen / Samenwerking Tuinen van Appeltern

Samenwerking Tuinen van Appeltern

tuinenAppeltern 

Met maar liefst tweehonderd voorbeeldtuinen die steeds worden vernieuwd, de nieuwste producten en vele faciliteiten is ‘de Tuinen van Appeltern’ een geweldige locatie voor onze leerlingen.

 

Sinds dit schooljaar werken wij samen met de Tuinen van Appeltern, daar zijn wij en onze leerlingen dan ook erg blij mee!

In september zijn de eerste leerlingen van de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) begonnen in Appeltern. De leerlingen mogen alle faciliteiten in het park gebruiken. Zij zullen zowel daar als op onze school (in de schooltuin en Landschapshal) les krijgen.

Speciaal traject

Helicon en de Tuinen van Appeltern hebben een speciaal traject ontwikkeld voor enthousiaste jongeren die al werken als hovenier, maar nog geen gediplomeerd hovenier zijn. Zij krijgen de kans om, bij voldoende aanmeldingen, in twee jaar een erkend mbo-vakdiploma op niveau 3 te halen. Meer weten? Stuur dan een mail naar info.mn@helicon.nl.

Artikel vakblad Tuin en Landschap

Het blad Tuin en Landschap ging in gesprek met onze docent tuin- en landschapsinrichting Hans van Biemen en Ben van Ooijen, directeur van de Tuinen van Appeltern. Benieuwd? Bekijk dan de digitale versie van het artikel.

Uitgelicht


Zoeken