Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Helmond / Warme truiendag @ MBO Helmond

Warme truiendag @ MBO Helmond

Bij Helicon MBO Helmond gaan we (energie)verspilling te lijf. We hebben zonnepanelen op het dak, spoelen de toiletten door met regenwater en hebben een projectgroep Gezonde School. Dit jaar doen we ook mee aan de Warmetruiendag! Omdat de landelijke datum samenvalt met onze bufferweek, verplaatsen we de actie naar een weekje eerder: vrijdag 26 januari 2018. Doe jij ook mee?

 

Meedoen is heel simpel. Wij zetten de verwarming een paar graden naar beneden, jij trekt je warme trui aan! Gemiddeld besparen we daarmee 6% energie per graad. Maar er is meer… Lieneke Weerts, 4e jaars student van Sint Lucas- Media Fotografie, legt de origineelste warme truien vast. Je kunt op de foto met een winters decor en de leukste foto ontvangt een warme prijs. Daarnaast komen een aantal dames een demonstratie ‘Wol spinnen’ en ‘Truien breien’ geven.

 

Op de landelijke Warme Truiendag op vrijdag 2 februari doen we het nog eens dunnetjes over met personeel. De verwarming draaien we terug, er zijn vuurkorven en erwtensoep om in de sfeer te blijven.

Meer weten? Ga naar warmetruiendag.nl

Vignet Gezonde School keurmerk staandUitgelicht


Zoeken