Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Evenement met dieren!

Leerlingen leerjaar 2 van de opleiding Dier MBO Helmond organiseren in groepjes een evenement. Dit evenement sluit aan bij hun opleidingsrichting en heeft daarom alles te maken met dieren! In totaal zijn er maar liefst 7 evenementen die de komende tijd zullen gaan plaatsvinden. De leerlingen nodigen u uit om de evenementen te bezoeken!

Dier Enzo Evenement: 3 mei - Westerhoven

Woensdag 3 mei wordt het 'Dier Enzo Evenement' georganiseerd. Het evenement wordt gehouden op het terrein van Centerparcs de Kempervennen in Westerhoven. Van 10:00 tot 15:00 uur bent u welkom om het park te bezoeken. Op het evenement zullen meerdere dierprofessionals aanwezig zijn zoals: een hondenmasseur, dierenfotograaf, het WNF en een dierenspeciaalzaak. Op het terrein is een kinderboerderij waar een voeder ronde is en een knuffel uurtje. We willen jullie graag uitnodigen om te komen!

Rick, Dries en Max.

 

Students for Animals: 21 mei - Eersel

Welke dierenliefhebber wil het nou niet? Een middag geheel in het teken van hulp- en werkhonden, voeding, spelletjes, dieren knuffelen en nog veel meer. Voor kinderen en volwassenen een leuke en leerzame dag. Het is ideaal, als je met je hond wilt komen, van te voren of achteraf kun je een lekkere wandeling maken in het bos, gelegen langs onze locatie; Natuurpoort TerSpegelt. Er zullen onder andere demonstraties zijn van verschillende mensen uit de hondensport. Deze geweldige dag vind plaats op 21 mei, tussen 11.00 en 16.00, Natuurpoort TerSpegelt. Save the date!

 

Bente, Maartje Cas en Max.

 

 

Dier Event ‘’De Lofert”: 26 mei- Berlicum

Op vrijdag 26 mei 2017 tussen 12:00 en 15:00 wordt Dierenvakantieboerderij “De Lofert’’ in Berlicum omgetoverd tot een speciaal evenement voor huisdier en baasje. Voor alle huisdierhouders is er een fotoshoot waar u samen met uw dier kosteloos word vastgelegd door een professionele fotograaf. Tevens zal er een loting plaats vinden met bijzondere prijzen zoals dierartikelen en een eigen privé shoot. In onze stand zijn er artikelen en folders te vinden van bedrijven die ons sponseren. Graag tot ziens bij ons evenement!

Marit, Tess en Joost.

 

Animal Fest Valkenswaard: 28 mei - Valkenswaard

Animal Fest Valkenswaard is een dier gerelateerd familie evenement. Op dit evenement zullen verschillende clinics en demonstraties met verschillende diersoorten te zien zijn zoals een uilenshow, ponyritjes, reptielen en amfibieën, KNGF geleidenhonden is aanwezig. Je kunt meekijken met een paardentandarts en samen met je huisdier op de foto. Natuurlijk is er ook een knuffelhoek voor de kinderen. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 28 mei 2017, van 12 uur tot 17 uur op het grasveld tegenover het Eurocircuit in Valkenswaard (Victoriedijk 6, 5551 TK). Wij hopen jullie te zien op 28 mei! Tot dan!

 

Jietske, Linda, Marcha en Robin.

 

Kinder Dieren Dag

Op 10 juni 2017 vindt het evenement Kinder Dieren Dag plaats. Kinderen worden op deze dag uitgenodigd om kennis te maken met dieren en de  agrarische sector. Het huiskonijn van de Welkoop nodigt jullie allemaal uit om hem te komen bezoeken. Ook kun je je laten schminken en meedoen aan een speurtocht of kleurwedstrijd. Dierenopvang Stichting Carnivora is er ook met hun reptielen. Je huisdier mag je ook meenemen, die krijgt een schoonheidsbehandeling en gaat met gekniptenageltjes naar huis.  Wil jij dit meemaken en nog meer leuke dingen doen? Kom dan op 10 juni 2017 tussen 10:00 en 17:00 naar de Welkoop in Sevenum. Wij hopen jullie daar te zien!

 

Anne, Marleen, Tari en Lynn

 

Heeft u interesse in een van de open evenementen zouden de leerlingen het leuk vinden om u daar te zien!

 

Besloten evenementen:

 

Dierspelen Junioren Jong Nederland

Voor de junioren groep van jong Nederland Liessel wordt op 24 mei van 18:30 tot 20:15 de Dierspelen georganiseerd. Tijdens de dierspelen en de quiz zullen de kinderen van alles te weten komen over dieren. Tot slot mogen ze zelfs helpen een dier te trainen! Ons doel is dat de kinderen op een leuke manier dingen over dieren leren. Hopelijk onthouden ze de informatie beter door de energieke en spelenderwijze leermethode.  Maar bovenal willen we dat ze gewoon een beestachtige leuke activiteit hebben!

 

Rob, Lisanne, Sanne en Willem

 

Dierenknuffeldag

Voor de bewoners van het verzorgingstehuis Alphonsus in Helmond is een dierenknuffelmiddag georganiseerd. Deze middag staat vol in het teken van dieren, zo worden er verschillende spelletjes georganiseerd en is er een mogelijkheid voor de ouderen om met verschillende dieren in aanraking te komen.

Donna, Richard, Bryan en Sanne.

 

Nieuwe informatieborden voor de Papegaaien opvang in Zoo Veldhoven

Voor Zoo Veldhoven worden 8 nieuwe informatie borden ontworpen. Doordat de naam van het park veranderd is van Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien naar Zoo Veldhoven weten veel mensen niet dat zij nog steeds papagaaien opvangen. Op de nieuwe borden zal duidelijk naar voren komen dat Stichting N.O.P. onderdeel is van Zoo Veldhoven is en dat zij nog steeds papagaaien opvangen. Op de borden zal Pippa de papagaai vertellen wat stichting N.O.P. is en hoe het mogelijk is om stichting N.O.P. te helpen door middel van donaties.​

 

Lonne, Kim en Sandra.

 

 


Uitgelicht


Zoeken