Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Doe mee met de Helicon Experience!

Ben jij op zoek naar een MBO-opleiding die bij je past. Maar weet je nog niet precies wat je wilt. Of zie je door de bomen het bos niet meer? Meld je dan aan voor de Helicon Experience en ervaar de opleidingen aan Helicon MBO Helmond in 1 middag. Je zult op deze dag ontdekken of een van deze opleidingen bij je past!

Outdoor en recreatie

Tijdens de MBO Helmond Experience Outdoor maak je kennis met het organiseren van buiten(sport)-activiteiten, het begeleiden van groepen en de inrichting plus onderhoud van natuurterreinen en recreatievoorzieningen. Mogelijk gaan we naar buiten, trek stevige schoenen aan en comfortabele 'outdoor'kleding. We verwachten je om 13.30 uur bij de receptie, vraag naar de heer van Rens.

Voeding

Tijdens de MBO Helmond Experience Voeding ontdek je welke rol voeding heeft op gezondheid. We gaan samen een gezond hapje of drankje maken en met een quiz test je jouw voedingskennis. Natuurlijk krijg je ook een rondleiding door de school en een korte inleiding over de opleiding. We verwachten je om 13.50 uur bij de receptie, vraag naar mevrouw Polman.

 

Dier

Tijdens de MBO Helmond Experience Dier maak je kennis met de brede basis van al onze Dieropleidingen. Je gaat actief aan de slag om te ontdekken of de richting Dier iets voor jou is. Deze middag is voor alle Dieropleidingen - Dier en gedrag niveau 3, Dier en ondernemen niveau 4, Wildparkmanagement specialisatie en Dierenartsassistent/Paraveterinair. We verwachten je om 13.50 bij de receptie.

 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor een van de MBO Helmond Experiences.

 

 Helicon Experience


Uitgelicht


Zoeken