Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Succesvolle Open dag bij Helicon GM

Afgelopen vrijdag zette Helicon Geldermalsen haar deuren wijd open voor geïnteresseerden. Met ruim 200 bezoekers kunnen we dan ook spreken over een succesvolle middag en avond.

Leerlingen en docenten hadden veel werk verzet met alle voorbeidingswerkzaamheden. Ieder lokaal was vakgericht aangekleed, zodat bij binnenkomst direct duidelijk werd welke opleiding deze vertegenwoordigde. Buiten had Outdoor en recreatie een paradijs gecreëerd door voor de echte liefhebber een verblijf op te zetten met vuur erbij. Daarbij kreeg je nog de truc uitgelegd hoe water te kunnen zuiveren.

De opleiding Dier ontving veel complimenten over de hygiëne van de dierverblijven en de opleiding Teelt en techniek werd ook druk bezocht. En niet alleen door mogelijk nieuwe leerlingen! Ook ouders waren geïnteresseerd in de grote kennis van onze docenten over bomen, fruit en alles wat met teelt te maken heeft.

Eco en wildlife presenteerde hun opleiding door een uitgebreide tentoonstelling neer te zetten. Aan onderdelen zoals een escaperoom en diverse workshops werd met vol enthousiasme deelgenomen.

water zuiverententoonstelling eco

tentoonstelling eco2beverdam 

Bezoekers zijn zeer te spreken over het schoolgebouw en de uitstraling ervan.

Kortom, we mogen meer dan tevreden terugkijken op een geslaagde en druk bezochte Open dag.

Met dank aan de leerlingen die hier aan hebben bijgedragen!

 

Open dag gemist? Bezoek dan onze informatieavond op dinsdag 6 maart van 18.30 - 20.30 uur.

Of bekijk andere momenten waarop je onze school kunt bezoeken. Je bent van harte welkom!

 

 


Uitgelicht


Zoeken