Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Prijsuitreiking schrijfopdracht bij Helicon GM

Ieder jaar mogen alle leerlingen van Helicon Geldermalsen een gooi doen naar de titel 'Beste schrijver'. Jaren geleden is deze mooie traditie gestart. Woensdag 17 januari was het eindelijk zover. De bekendmaking van de prijswinnaars van 2017.

Alle inzendingen hadden een speciaal karakter, maar er kon maar uit 3 worden gekozen. De jury had hiermee een zware opdracht liggen. Om te beginnen wordt iedereen bedankt voor het insturen van hun verhaal. Oók docenten! Het was heel mooi om te lezen.

Gijs de Bont, College van Bestuur, was speciaal en met veel plezier naar de vestiging Geldermalsen afgereisd voor de prijsuitreiking. Na een mooie speech met lovende woorden kregen Anne-Maartje Schuurman uit klas Dier 4.1 (1ste plaats). Tom Spithoven uit klas Teelt en techniek 4.1 (2e plaats) en Julia Heijdra uit klas Dier 4.1 (3e plaats) hun prijs van hem overhandigd.

 

Winnaars: van harte gefeliciteerd!!

 

winnaars met Gijs

 

Ook al ligt kerstmis 2017 alweer in het verleden, het lezen van de verhalen is nog steeds de moeite waard. Nieuwsgierig geworden? Hieronder een toegift:

 


Uitgelicht


Zoeken