Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Presentatie 1ste jaars voor ouders

"Zat ik hier maar op school" ... was de opmerking van een moeder van een leerling die op vrijdag 3 november met alle andere eerstejaars leerlingen haar onderwijs presenteerde.

Een mooier compliment kun je als school niet krijgen!

Het was behoorlijk druk. De Aula zat vol met ouders van eerstejaars leerlingen die de moeite hadden genomen de presentatie van hun kind bij te wonen.
Docent Roxanne van den Boogaard heeft in haar SLB-lessen de voorbereiding voor haar rekening genomen. En met groot succes. Alle leerlingen hebben deze opdracht serieus opgepakt.

Elke klas was in groepjes van 3 leerlingen verdeeld. Zij kregen een onderwerp dat paste bij hun onderwijs over de eerste 10 weken/periode 1.
De groep presenteerde hun specialisatie voor de klas waarbij ouders trots toekeken en aanhoorden. Deze presentaties zijn door de mentoren en docenten beoordeeld. Evenals de rondleidingen door het schoolgebouw die hierna plaatsvonden. Leerlingen krijgen hier namelijk een punt voor.

Een aantrekkingskracht had vooral het klimmen en tokkelen. Ouders lieten zich niet onbetuigd en moeders en vaders deden actief mee.
Uit de vele positieve opmerkingen zoals onder andere "wat een prachtige school met goed onderwijs", mocht de conclusie worden getrokken dat ouders net zo tevreden zijn als de studenten.

Deze middag heeft er als bonus toe bijgedragen dat de vestigingsraad 2 nieuwe ouders mag verwelkomen.

 

Team Geldermalsen bedankt alle eerstejaars leerlingen voor hun goede inzet en alle ouders voor hun komst!

ouder in de aulapresenteren

ouders in de klasschoolplein

klimmuur2 klimmuur3

 

 


Uitgelicht


Zoeken