Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Klas Dier 2.1 naar Denemarken

Maandag 15 mei om kwart over 7 in de ochtend stond klas Dier 2.1 klaar voor vertrek richting Denemarken.

Het enthousiasme was al begonnen in de busjes richting het eindpunt, de plaats Odense in Denemarken. Na een lange rit kwam de groep aan op een terrein waar 6 verschillende huisjes waren gehuurd, elk voor 4 personen. Na de aankomstdag ging het programma dinsdag direct van start met een bezoek aan Naturalis en het Reptielenhuis. Woensdag zijn zij naar het vogelpark geweest, donderdag naar dierentuin Odense Zoo en vrijdag, de laatste dag alweer, stond een kijkje in een paardenasiel op de agenda. Al met al een heel leerzame week waarbij ook voldoende ruimte was voor vrije tijd, dat werd ingevuld met het strand en de stad. Natuurlijk mocht ook McDonalds niet ontbreken! 

Vrijdag werd de gastvrijheid van eigenaresse Angelica door de leerlingen dankbaar afgesloten met de schoonmaak van de huisjes. In de tussentijd konden de begeleiders Esther Jansen, Femke Peek en Elbert Koelewijn even rusten voordat zij weer aan de lange weg terug begonnen. 

De reacties van de klas: super! geweldige week! veel gelachen! mooie dierentuin! en ga zo maar door. Daaruit kunnen we opmaken dat ze een week hebben gehad waar ze mooie herinneringen aan over hebben gehouden.

Divers1Divers2 

 


Uitgelicht


Zoeken