Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Open Dag - 21 januari 2018

Helicon MBO Den Bosch

Open Dag | 21 januari 2018 van 11.00-16.00 uur

Zondag 21 januari ben je van harte welkom op onze Open Dag. Je kunt je oriënteren op onze groene mbo-opleidingen in de richting Voeding, Bloem, Milieu en Dier. De eerste voorlichtingsronde start om 11.15 uur. Heb je interesse? Meld je aan en ontvang je persoonlijke e-ticket.

dierOok dat is Helicon | Bloem, Dier, Milieu en Voeding

Helicon MBO Den Bosch biedt groene mbo-opleidingen. Vaak wordt de sector Groen geassocieerd met opleidingen in de richting Dier (opleidingen als Dierverzorging, Dierenartsassistent). De sector Groen is veel meer dan dat. Helicon MBO Den Bosch biedt ook opleidingen in de richting Voeding, Bloem en Milieu.

voedingFoodies opgelet!

Het barst van de voedingsbedrijven in Brabant. En ze hebben nieuwe krachten nodig! Zit er in jou de beste bierbrouwer, een creatieve chocoholic of een kritische consument? Via Helicon MBO Den Bosch met de opleidingen Voeding en kwaliteit en Voeding en techniek alles over maken, bedenken en controleren.

 

Op de toenemende behoefte aan een gezonde levensstijl en verantwoorde voedingskeuzes speelt de opleiding Voeding en welzijn in. Leerlingen zijn de toekomstige voedingsadviseurs die consumenten en bedrijven helpen bij allerlei voedingsvragen.

bloem, groen en stylingNederlands Kampioenen Bloemschikken

Bloem, groen en styling is de creatieve opleiding van Helicon MBO Den Bosch. Het team docenten bestaat uit meesterbinders en andere creatief geschoolde professionals. Er is bijna geen Brabantse bloemstylist te vinden, die niet door dit team is opgeleid. Vaardigheden als bloemschikken, vormgeven, fotograferen en etaleren worden op hoog niveau aangeleerd. Met resultaat: leerlingen Kimberley en Paulien wonnen het NK Bloemschikken 2017 voor studenten.

milieuUnieke milieu-opleidingen

Helicon MBO Den Bosch is de enige mbo-school in Noordoost Brabant die de opleidingen Milieu-inspecteur en Onderzoeker natuur en milieu biedt. Leerlingen die zich graag inzetten voor een schone en leefbare groene omgeving kunnen via Helicon MBO Den Bosch aan de slag als toezichthouder, handhaver of onderzoeker.


Uitgelicht


Zoeken