Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Grow Campus op AgriFoodTech Platform Congres 2017

Helicon Opleidingen is verbonden aan het netwerk Grow Campus.

Naast het AgriFoodTech Platform Congres, waar Grow Campus een ‘Breakout-sessie organiseert over ‘Pionieren in de korte keten’, vindt op 13 en 14 december óók de AgriFoodTech beurs plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

AgriFoodTech beurs

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting. De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan hierbij centraal. Tijdens de beurs van AgriFoodTech op 13 en 14 december komen deze sectoren bij elkaar en (ver)bouwen we samen de toekomst!

Stand

Grow Campus staat op deze vakbeurs met een stand, waarbij we goed vertegenwoordigd zijn namens onze partners, Avans Hogeschool, HAS Hogeschool, Koning Willem I College, Helicon en De Leijgraaf. We ontvangen je graag in onze stand (nummer 35), zodat je kennis kunt maken met de werkwijze van de Grow Campus en je meer komt te weten over onze Bedrijvencommunity. Ook laten we je graag kennismaken met ons ecosysteem, en beantwoorden we al je vragen. Zien we elkaar in de stand?

Aanmelden

Toegang tot deze beurs is gratis, maar aanmelden is wel belangrijk.


Uitgelicht


Zoeken