Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Event - De impact van (big) data in de agrofood keten

Grow Campus

big data grow campus

Uitnodiging 27 juni 2017

Als partner van de Grow Campus, nodigen we je graag uit voor het event: 'De impact van (big) data in de agrofood keten' op 27 juni a.s. van 12.30 tot 18.00 uur in 's-Hertogenbosch.

De impact van (big) data in de agrofood keten

"Take all the information humanity produced from the dawn of civilisation until 2003 – now, we produce the same amount in just two days," stelde Neelie Kroes in 2013. Ontwikkelingen rondom (big) data volgen elkaar razendsnel op en gaan onze wereld ingrijpend veranderen. Waar moeten we rekening mee houden? En welke kansen zijn er voor bedrijven in de agrofood keten? Om een beeld te vormen van de status quo en de behoeften in de agrofood keten, is door onze partners de BOM, AgriFood Capital, JADS, HAS Hogeschool en ZLTO een verkennend onderzoek uitgevoerd bij bedrijven in de hele keten. Enkele inspirerende voorbeelden laten we in dit programma voorbij komen. Tijdens verdiepende parallelsessies en workshops zoom je in op een onderwerp naar keuze.

Programma

12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Welkom Jan Pieter van der Lugt, campusmanager Grow Campus
13.10 uur Albert Beetsma, programmamanager Smart Dairy Farming (Friesland Campina, CRV en Agrifirm) over het belang van data delen in de agrofood sector
13.40 uur Theo Thewessen, lector Location Intelligence bij HAS Hogeschool en directeur van Geodan "Kansen voor (big) data in de korte voedselketen."
14.10 uur Pauze
14.30 uur Hein Boersma, ICT Manager bij Bakkersland “Betere vraagvoorspelling met Big Data in de wereld van dagvers is cruciaal voor de wereld van morgen!”
15.00 uur Anna Witteman Head of UX Lab Brand Loyalty | Ice Mobile “Leveraging big data with small data through Experience Mapping”

Parallelsessie/workshop programma

Maak een keuze uit verdiepende sessies met sprekers van Nedap, Apostle, Avans, KW1C, JADS e.a.
15.40 uur Workshops/parallelsessies ronde 1
16.10 uur Workshops/parallelsessies ronde 2
16.40 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Dit event wordt gehouden in de Koningszaal en de School voor de Toekomst van het Koning Willem 1 College aan de Vlijmenseweg 2 te 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over het event en de workshops vind je op de website van de Grow Campus.
Uitgelicht


Zoeken