Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Boxtel / De School

De School

Helicon MBO Boxtel: kloppend hart van agro-technische opleidingen

MBO Boxtel is al jaren het kloppend hart van de agro-technische opleidingen als Loonwerk groen, grond en infra en Techniek en mechanisatie. Ook biedt het een mooie plek voor de opleidingen Hovenier en Tuin- en landschapsinrichting om het vak te leren. De meest duurzame opleiding van Helicon, waar het helemaal draait om groene technologie, wordt ook in Boxtel gegeven. De opleiding Biobased technieken leidt in Boxtel op niveau 4 experts in duurzaamheid op. Ook op het gebied van Veehouderij bieden we in Boxtel verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

Locatie Boxtel

Nieuwe techniekhal

Sinds september 2016 kunnen onze leerlingen gebruik maken van een spiksplinsternieuwe praktijkhal in Boxtel. Een extra praktijkruimte waar alle opleidingen in Boxtel van gebruik kunnen maken.

 Techniekhal1 Techniekhal2

Eeuwig groen

Daar waar de RK Landbouwwinterschool in 1914 begon als echte ‘boerenschool’, biedt Helicon MBO Boxtel meer dan 100 jaar later als het agro-technische centrum van Helicon, zes opleidingen aan: Loonwerk groen, grond en infra, Techniek en mechanisatie (i.s.m. Aventus), Hovenier en Tuin- en landschapsinrichting, Biobased technieken en Veehouderij.

 

Heb je vragen over Helicon MBO Boxtel of wil je meer weten over onze opleidingen? Stuur dan een e-mail.


Uitgelicht


Zoeken