Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Apeldoorn / Nieuws / Helicon MBO Apeldoorn in actie voor Serious Request

Helicon MBO Apeldoorn in actie voor Serious Request

Zagen, zagen, wiede wiede wagen

Het GlazRichard met houten hartenen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. Dit jaar draait de actie om de hereniging van verscheurde families. Omdat leerlingen en medewerkers van Helicon MBO Apeldoorn deze actie een zeer warm hart toedragen, organiseren wij op woensdag 20 december een actiedag. Wat we gaan doen? Waar we goed in zijn! Zagen, klimmen en mensen in beweging krijgen.

Zagen, zagen wiede wiede wagen

Op 20 december kun je ons vanaf 14.00u in het Beekpark in Apeldoorn vinden. De jongens en meiden van ons zaagteam geven ieder uur een zaagdemo. Bezoekers krijgen uitleg en kunnen de houten plakken die gezaagd worden kopen. De leden van het klimteam zorgen ervoor dat deze plakken de boom in kunnen, zodat er een boom vol houten kerstballen ontstaat. De plakken kunnen eerst versierd worden en voorzien van een wens. Daarna kunnen ze door kinderen of volwassenen omhoog gebracht worden en hangen de leden van het klimteam ze op de gewenste plek. En uiteraard helpen er ook nog tal van leerlingen mee om dit in goede banen te leiden.en extra activiteiten te organiseren.

Houten hart

Instructeur Richard gaat ter plekke een hart met een motorzaag carven uit een blok van ongeveer 1 bij 2 m. Dat is een waar spektakel om te zien. Het resultaat gaat uiteraard geveild worden en we verwachten een mooie opbrengst!

WIl je al doneren? Ga dan naar de actiesite van 3FM!

 


Uitgelicht


Zoeken