Direct naar hoofdmenu / zoekveld

De School

Impressie van onze school

Helicon MBO Apeldoorn is een kleine actieve school, gelegen op een unieke locatie aan de Loolaan in Apeldoorn. In het karakteristieke pand verzorgt een enthousiast team van ongeveer 40 medewerkers groene-opleidingen voor ruim 400 leerlingen. Van oudsher is Helicon MBO Apeldoorn specialist in het verzorgen van praktijkgericht onderwijs gericht op bos- en natuurbeheer, boomverzorging (European Treeworker) en de groene ruimte. De laatste jaren is ons opleidingsaanbod verbreed om ook vakbekwame mensen op te leiden die kennis van en liefde voor natuur combineren met werken met mensen of dieren. Bijvoorbeeld Eco en wildlife en onze dier-opleidingen Dier en Gedrag en Dierverzorging. Want ook daar is in de regio Apeldoorn volop ruimte voor.

Samen, persoonlijk & praktijkgericht

Bij ons op school kennen we elkaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor je schoolloopbaan, maar we doen het wel samen. Bovendien zijn we sterk praktijkgericht en hebben we goede contacten met het bedrijfsleven. Allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat leerlingen graag naar onze school komen!

Ligging van de school

MBO Apeldoorn ligt zo'n 2 km van het NS-station in Apeldoorn vlak bij Paleis Het Loo en op loopafstand van het centrum. De school is ook per bus goed bereikbaar en ligt aan een van de mooiste lanen van Apeldoorn met veel groen.

 

facebook We zijn uiteraard ook actief op Facebook!

 


Uitgelicht


Zoeken